Ons team

Albert Gerritsma

Albert Gerritsma

Beëdigd jachtmakelaar en -taxateur, exclusief yacht consultant voor Grand Banks Yachts

Geboren en getogen midden tussen de Friese meren, was ik in mijn jeugd al veel in en op het water te vinden. Zwemmen, surfen, waterskiën, (wedstrijd)-zeilen, ik kon er geen genoeg van krijgen. Al vanaf mijn schooltijd was ik aan het werk in de botenverkoop; ergens rond mijn veertiende begon ik als botenschoonmaker … Na mijn studies werktuigbouwkunde en bedrijfskunde ben ik in verschillende commerciële en managementfuncties werkzaam geweest. In 1998 keerde ik terug naar de watersport en sinds begin 2000 ben ik (een van) de laatste beëdigde jachtmakelaar(s) van Nederland. Hoogwaardige dienstverlening, goede service en een persoonlijke touch. Dat is de koers die ik elke dag weer met veel enthousiasme vaar.

Gert van Barneveld

Gert van Barneveld

Exclusief yacht consultant voor Grand Banks Yachts

Als fervent watersporter met een passie voor mooie en vooral stoere schepen stond ik al vanaf 1980 aan het roer van een van de eerste polyester Grand Banks 36-classics in Nederland. Sinds 2003 ben ik in verschillende Grand Banks-organisaties werkzaam geweest als jachtconsultant. De focus op het continu uitbouwen van de Grand Banks-beleving door het nastreven van optimale klanttevredenheid verveelt me geen moment!

Michelle van Barneveld

Michelle van Barneveld

Office Manager

Ik ben opgegroeid en opgevoed met boten, paarden, en – als dochter van Gert – met Grand Banks! Mijn liefde voor watersport is me dus met de paplepel ingegoten. Toch koos ik na mijn studie voor de veterinaire branche, waarin ik acht jaar heb gewerkt. Toen ik daarna bij MariTeam Yachting kennismaakte met de jachtmakelaardij, was ik al snel verkocht. Ervoor zorgen dat alles op rolletjes verloopt, relaties opbouwen, klanten van a tot z helpen, die prachtige jachten: hier kan ik mijn passie en gedrevenheid echt in kwijt!

Roelof de Vries

Roelof de Vries

Junior jachtmakelaar

Watersport zit in mijn bloed. Vanaf kleins af aan ben ik op een boot te vinden. Het is mij met de paplepel ingegoten. Dat is ook niet gek met een vader die boten restaureert als beroep, en uiteindelijk lange tijd Grand Banks gevaren heeft. De passie voor watersport is daardoor alleen maar gegroeid. Ik ben in de zomer ook bijna elk weekend op het water te vinden. Of het nu zeilen, een tocht maken, kite- of windsurfen is. Ik ben helemaal in mijn element als ik op het water ben. Dat enthousiaste gevoel wil ik ook graag overbrengen op de klanten, en als dat mij lukt, is mijn taak en doel volbracht!

`

Onze merken

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.