Jachtmakelaardij

Jachtmakelaardij

Internationale jachtmakelaardij

Overweegt u uw boot te verkopen? Of denkt u na over de aankoop van een nieuw of tweedehands jacht? Dan gaat u uiteraard het liefst in zee met een betrouwbare jachtmakelaar, bij wie u bent verzekerd van de juiste kennis, een schat aan ervaring in internationale jachtbemiddeling en uitgebreid persoonlijk advies.


Voor de aan- of verkoop van een jacht is MariTeam Yachting een uitstekende intermediair. Als beëdigd en gecertificeerd jachtmakelaar en -taxateur is Albert Gerritsma inmiddels ruim twintig jaar actief in de internationale markt van luxe motorjachten, met de focus op trawlers en cruisers. Door zijn jarenlange ervaring is hij uitstekend op de hoogte van contracten, verkoopmethoden en alle overige zakelijke en praktische aspecten in de internationale jachtmakelaardij.

Actuele aanbod bekijken

Informatie aanvraag

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

MARITEAM YACHTING
Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.