Uw Grand Banks verkopen in Europa

Beste kans op de hoogste opbrengst

Overweegt u uw Grand Banks te verkopen, waar dan ook in Europa? Door de grote naamsbekendheid van Grand Banks in Europa en het uitgebreide netwerk van potentiële kopers heeft u bij MariTeam Yachting de grootste kans op de beste verkoopprijs.

Ligt uw schip in een gebied rond de Middellandse Zee? Geen enkel probleem, wij komen naar u toe! Ter plekke nemen we de informatie van het jacht op, maken we de foto’s en bepalen we samen met u de verkoopstrategie.

Zowel vóór de verkoop als erna nemen we u graag alle praktische zaken en regelwerk uit handen. Zo zijn we er voor u als het schip na verkoop gekeurd en overgedragen moet worden, en verzorgen we desgewenst ook het transport.


Waarom uw boot verkopen bij MariTeam Yachting in Europa?

  • De grootste kans op de beste verkoopprijs door de grote naamsbekendheid van Grand Banks in Europa en het uitgebreide netwerk van potentiële kopers

  • Meer dan 15 jaar ervaring in de verkoop van (tweedehands) Grand Banks-jachten in Europa

  • Transport van uw boot vanaf welke ligplaats in Europa dan ook

  • Uitgebreide faciliteiten voor zomer- en winterstalling

  • Persoonlijke aandacht en persoonlijk advies

  • Perfecte exposure van uw jacht: mogelijkheid voor een fotoshoot in de thuishaven, waar dan ook in Europa


Neem contact op

Uitgebreid aanbod luxe motorjachten

Bent u op zoek naar een luxe tweedehands motorjacht? Bij MariTeam Yachting vindt u een uitgebreid aanbod van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

Bekijk ons aanbod

Onze merken

Contactformulier

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.