Grand Banks transport

Grand Banks transport

Grand Banks transport binnen Europa

Zou u graag eens ergens anders willen varen dan alleen in Nederland? Maar ziet u op tegen de tijd die het boottransport van A naar B (over zee of over de weg) kost en het regelwerk dat erbij komt kijken? Mariteam is gespecialiseerd in het vervoeren van Grand Banks jachten.

Of het nu gaat om brengen of halen, om vervoer binnen eigen land of jachttransport van of naar de gebieden rond de Middellandse Zee: MariTeam Yachting verzorgt het volledige traject. Naar of van welke ligplaats in Europa u maar wenst. U geeft ons de sleutel van uw Grand Banks, wij zorgen vertrouwd en probleemloos voor de rest.

Mariteam Yachting biedt twee mogelijkheden als het gaat om het transport van uw Grand Banks. Wij kunnen uw jacht met een crew over het water/zee transporteren. Hierbij vaart een ervaren en professionele crew uw jacht van A naar B en/of weer terug.

Ook bieden wij de mogelijkheid om uw jacht te transporteren via de weg of een combinatie van beide mogelijkheden. Wij zoeken naukeurig voor u uit wat logistiek het meest praktisch is en wat het ebste aansluit bij uw wensen

Neem contact op

Informatie aanvraag

*
*
*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

MARITEAM YACHTING
Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.