Transport

Transport

Boottransport binnen Europa

Zou u graag eens ergens anders willen varen dan alleen in Nederland? Maar ziet u op tegen de tijd die het boottransport van A naar B (over zee of over de weg) kost en het regelwerk dat erbij komt kijken? Of het nu gaat om brengen of halen, om vervoer binnen eigen land of jachttransport van of naar de gebieden rond de Middellandse Zee: MariTeam Yachting verzorgt het volledige traject. Naar of van welke ligplaats in Europa u maar wenst. U geeft ons de sleutel van uw jacht, wij zorgen vertrouwd en probleemloos voor de rest.

Bij transport over water/zee brengt een professionele crew uw jacht van A naar B en/of weer terug. Boottransport over de weg of een combinatie van water/zee en weg kan natuurlijk ook. We zoeken nauwkeurig voor u uit wat logistiek het meest praktisch is en wat het beste aansluit bij uw wensen.

Neem contact op

Contactformulier

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.