Transport

Transport

Zou u graag eens ergens anders willen varen met uw schip? Maar ziet u op tegen de tijd die het vervoer van A naar B kost en het regelwerk dat erbij komt kijken? MariTeam Yachting verzorgt het volledige transport van uw jacht, naar welke ligplaats in Europa u maar wenst.

Bij transport over water brengt een professionele crew uw jacht van A naar B en/of weer terug. Transport over de weg of een combinatie van water en weg kan natuurlijk ook. We zoeken nauwkeurig voor u uit wat logistiek het meest praktisch is.

Al onze diensten

Jachtmakelaardij

Jachtmakelaardij

Voor de aan- of verkoop van uw jacht is MariTeam Yachting een uitstekende intermediar.
Service en onderhoud

Service en onderhoud

Welke werkzaamheden aan uw schip u ook wenst, MariTeam Yachting verzorgt ze voor u. Van jaarlijkse onderhoudswerkzaamheden tot en met een complete refit van uw jacht.
Winterstalling

Winterstalling

Op zoek naar winterstalling voor uw schip? MariTeam Yachting beschikt over overdekte, verwarmde ligplaatsen voor jachten tot dertig ton.
Transport

Transport

Zou u graag ergens anders willen varen met uw schip?
Registraties

Registraties

Als u een financiering aanvraagt voor uw jacht, is inschrijving in het kadaster verplicht.
Taxaties

Taxaties

Bij het vastleggen van een hypotheek vraagt uw hypotheekverstrekker om een taxatierapport.
Financiering en verzekeringen

Financiering en verzekeringen

MariTeam Yachting heeft uitstekende relaties met verschillende hypotheekverstrekkers en financieringsmaatschappijen.

Contactformulier

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is het officiële verkooppunt van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene yachts, Breedendam en gespecialiseerd in de bemiddeling van alle motorjachten. Mariteam Yachting voorziet in daadwerkelijk alles rondom uw schip, waardoor wij een fullservice watersportbedrijf zijn.

MariTeam neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk dat er bij uw jacht komt kijken, vertrouwd en vakkundig uit handen.