Verkocht

Omschrijving

De vernieuwde Mulder Favorite is ontwikkeld om het 70-jarig jubileum van Mulder Shipyard te vieren en als eerbetoon aan de vele Favorite-cruisers die sinds 1955 door Dirk Mulder Sr. zijn gebouwd. De Favorite 1500 is ontworpen en gebouwd voor privégebruik van de Mulder-familie. Het doel was om een prachtige jacht te creëren met herkenbare lijnen waar het hele gezin van kon genieten. De vrijwel rechte boeg en de aflopende spiegel vertegenwoordigen een "modern-klassieke" uitstraling. Ruime hutten, een luxe open cockpit, veel buitengevoel en een grote opslagruimte voor een tender maken het een echte allrounder.

Hoofd specificaties

Model:Favorite 1500
LOA (m):15.65 m
Breedte (m):4.75 m
Diepgang (m):1.2 m
Jaar:2014
Romp materiaal:Aluminium
Hutten:2
Slaapplaatsen:4
Aantal hoofdmotor(en):2
Vermogen hoofdmotor(en) (pk):435
Merk hoofdmotor(en):Volvo
Prijs:(niet ingesteld)
BTW status:EU Betaald

Foto's

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.