Wereld première Grand Banks 52

Een absolute klapper van een nieuwsbericht - want hier verheugen wij ons als een tijdje op - de prachtige nieuwe Grand Banks 52 komt naar Europa voor haar wereldpremiere!

Grand Banks gaat door met haar uitdagende strategie richting de toekomst van lange afstands cruisers met de lang verwachte introductie van de Grand Banks 52, de tweede toevoeging aan de nieuwe Grand Banks-range. Dit prachtig ontworpen luxe jacht is leverbaar in zowel flybridge- als gesloten Skylounge- model en als Motoryacht. Haar geschatte topsnelheid van 32 knopen en een kruissnelheid van 28 knopen maakt de Grand Banks 52 een echte performer.

Van 10-15 september 2019 beleeft het “kleinere” (LOA 59’ !), maar zeer indrukwekkende zusje van de Grand Banks 60, haar wereldpremière op het Yachting Festival in Cannes. Om onze acte de presence te completeren zal ze worden vergezeld door alweer een nieuwe telg uit de 'made by' Grand Banks familie. De naam van dit model houdt u nog van ons tegoed.

Meer weten over Grand Banks 52? Bekijk dan deze link: https://grandbanks.com/grand-banks-models/grand-banks/grandbanks52/

                        gb52-layouts-upper-galley.jpg         gb52-layouts-lower-galley.jpg

« Terug 7 februari 2019

Stel een vraag

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is het officiële verkooppunt van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene yachts, Breedendam en gespecialiseerd in de bemiddeling van alle motorjachten. Mariteam Yachting voorziet in daadwerkelijk alles rondom uw schip, waardoor wij een fullservice watersportbedrijf zijn.

MariTeam neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk dat er bij uw jacht komt kijken, vertrouwd en vakkundig uit handen.