Present op de Southampton Boat Show 2018

Grand Banks Yachts is verheugd u te kunnen meedelen dat we zullen exposeren op de komende Southampton Boat Show in de U.K. van 14 tot en met 23 september 2018.

Dit wordt een welkome terugkeer van Grand Banks naar de Southampton Boat Show met de succesvolle Grand Banks Eastbay 44. Met haar 50 voet totaal heeft deze CE-A gecertificeerde cruiser zowel prestaties als gratie met GB-styling in overvloedt. Twin IPS600 Volvos en een turn-key-specificatie zullen niet teleurstellen. Alle details van dit model en de spectaculaire nieuwe GB60, GB60 Skylounge en spannende nieuwe GB52 zullen ook beschikbaar zijn, samen met nieuws over toekomstige Grand Banks ontwikkelingen.

U vind ons team op ligplaats M149 waar u alles over uw Grand Banks wensen kunt bespreken.

Voor meer informatie, of om een ​​afspraak te maken, kunt u een e-mail sturen naar: [email protected]

Graag tot ziens aan boord!

                                                              dsc2876.jpg

« Terug 12 september 2018

Stel een vraag

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.