BOOT Düsseldorf 2019

Come and join us! De 50ste editie van BOOT Düsseldorf van 19 t/m 27 januari 2019 komt eraan en wij, Grand Banks Yachts & Palm Beach Motor Yachts zijn erbij! Ditmaal presenteren wij niet alleen de nieuwste ontwikkelingen rondom Grand Banks, maar lanceren wij ook voor het eerst in Europa het prachtige nieuwe model van Palm Beach Motor Yachts: de GT50.

Met 4 schaalmodellen, een multi-touch tafel, grote videowall, de nieuwste ontwikkelingen vanuit de werf, brokerage aanbiedingen en natuurlijk een heerlijk drankje heten wij jullie van harte welkom in hall 17 stand nr. 17C42.

Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact op met één van onze yacht consultants of stuur een mail naar [email protected].

Graag tot ziens!

gb-stand-d-1024x596.jpg           pb-stand-d.jpg

                   Grand Banks Yachts                                                   Palm Beach Motor Yachts

« Terug 14 december 2018

Stel een vraag

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.