Nieuwe Grand Banks sales model in Europa

Het centraal stellen van klanten is altijd een kernprioriteit van Grand Banks geweest. Daarom verkopen we onze jachten nu op een “Direct Sales” basis - met andere woorden, rechtstreeks van de werf aan de kopers. Op deze manier kunnen we de best mogelijke productkennis leveren, onze prijzen concurrerend houden en een langdurige relatie met onze klanten aan gaan die maximale tevredenheid garandeert. Om ons hierbij te ondersteunen, heeft Grand Banks Europe de beste Yacht Consultants in de branche in dienst. Ieder heeft tientallen jaren ervaring, een zeer hoog niveau van expertise met betrekking tot de markt en een diepgaande kennis van het ontwerp en de bouw van Grand Banks-jachten. Ze staan allen tot uw dienst!

De Grand Banks jachten, en het karakter dat ze vertegenwoordigen, oefenen al lange tijd een grote aantrekkingskracht uit op jachteigenaren over de hele wereld. “Hoewel we altijd trouw zullen blijven aan deze erfenis, zijn we te enthousiast over de toekomst om in het verleden te blijven hangen. Ditzelfde enthousiasme motiveert ons dan ook om met volle overtuiging verder te gaan met het ontwerpen van jachten die verwachtingen tarten en de maritieme industrie veranderen, en die onze passie voor de zee blijven weerspiegelen.”

Nieuw Pre-owned

Albert Gerritsma

YACHT CONSULTANT, EUROPE

Albert has more than 20 years of dedicated experience selling yachts. He has developed a deep appreciation for Grand Banks, handling all sales and service demands throughout Europe.

LEEUWARDEN, THE NETHERLANDS

+31 651 589029
[email protected]

Colin Watts

YACHT CONSULTANT, EUROPE

Colin was recently awarded “Expert Status” for yacht brokerage from the Academy of Experts in London. He delivers yachts for Grand Banks in the UK and mainland Europe.

LONDON, UNITED KINGDOM

+44 (0) 7831 301815
[email protected]

Gert van Barneveld

YACHT CONSULTANT, EUROPE

Gert, a lifelong boater, joined the Grand Banks community in 2004. He is responsible for the general management and after-sales service, dedicating his focus to customer satisfaction.

LEEUWARDEN, THE NETHERLANDS

+31 651 351092
[email protected]

Contactformulier

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.