Privacy

Zuletzt bearbeitet am 19.06.2018

Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van MariTeam Yachting. U dient zich ervan bewust te zijn dat MariTeam Yachting niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

MariTeam Yachting respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Über uns MariTeam Yachting

MariTeam Yachting ist ein Full-Service-Wassersportbetrieb im Norden der Niederlande, der sich hauptsächlich auf den Verkauf und die Vermittlung von Luxus-Motoryachten konzentriert, insbesondere von den Marken Grand Banks, Palm Beach, Selene und Breedendam.

MariTeam Yachting bietet das komplette Paket an Dienstleistungen und Unterstützung im Bereich Yachtmanagement, entlastet Sie professionell von allen Arbeiten und ist mit dem Regelwerk vertraut.