Meet the MariTEAM

MariTEAM Yachting - waar het in 2017 begon met de twee roergangers Albert Gerritsma, Yacht Consultant van Grand Banks Yachts en beëdigd jachtmakelaar en -taxateur en Gert van Barneveld, exclusief Yacht Consultant voor Grand Banks Yachts, zijn we het afgelopen jaar met nog 2 bemanningsleden uitgebreid.

Jesse Peek, sales support & de captain van ons team is begin 2018 het team komen versterken. Michelle van Barneveld, sales support en eerste stuurman op kantoor, maakt sinds begin 2019 het kwartet compleet.

Door het schrijven van onze advertorial voor het Jaarboek 2019 van de Amicale Grand Banks West-Europe was een bijpassende foto-shoot onontkoombaar. Hierbij vindt u alvast het beeldmateriaal van het MariTeam-team!

Meer over onze advertorial en nieuws rondom MariTeam Yachting volgt binnenkort.

'Laat het seizoen maar komen, wij zijn er klaar voor'

                              tulsi.jpg

                                                    Gert van Barneveld    Albert Gerritsma    Jesse Peek

                                                                                                                                     &

                                                                                                                  Michelle van Barneveld

« Terug 26 maart 2019

Stel een vraag

*
*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.