Nieuw in de verkoop

Omschrijving

Geniet van de avonturen van het cruisen over lange afstanden zonder comfort en stijl op te offeren. De accommodaties aan boord van de Grand Banks 52 Heritage Europa ‘Xanado’ bieden gemakkelijk plaats aan zes á zeven volwassenen, met voldoende leefruimte om aan al uw wensen te voldoen. Een uitgebreide keuken, aparte dinette, grote salon en een vrij uitzicht vanaf de stuurstand tot het achterdek geven deze Grand Banks een zeer ruime lay-out. De flybridge vormt tevens ook een prachtige en ruime buiten plaats om met het gezin te genieten.
‘Xanado’ heeft ondanks dat ze gebouwd is in 1999, nog maar twee eigenaren gehad. Het jacht valt dus erg in de smaak bij de gelukkige die zich eigenaar hebben mogen noemen.


Eenmaal aan boord van de ‘Xanado’ bevindt u zich meteen in de ruime en tevens ook afsluitbare achterkuip waar de Grand Banks Europa lijn bekend om staat. De prachtige schuifdeur die leidt naar de ruime salon verbindt het binnen buitenleven aan boord. Eenmaal in de salon aangekomen ziet u meteen de ruimte die deze 52 footer u te bieden heeft.
Zoveel ruimte zelfs dat de ‘Xanado’ naast een zeer ruime salon ook beschikt over een dinette tegenover de keuken. Dit is een unieke extra dat alleen in dit model u kan aanbieden. Zoveel ruime zelfs, dat er tegen de keuken nog een bureau is aangebouwd met prachtig uitzicht naar buiten.


Naast de ruime salon, biedt de ‘Xanado’ ook stahoogte in de motorruimte. In deze motorruimte bevinden zich de twee Cummins motoren die elk 450pk sterk zijn waarmee ‘Xanado’ een topsnelheid van rond de 20 knopen kan behalen.


Benedendeks bevinden zich drie hutten waarvan alle beschikken over een tweepersoonsbed. De twee gastenhutten beschikken over een ruime hoeveelheid opslagruimte, comfortabele bedden en uitzicht naar buiten via de patrijspoorten.
Aan het einde van de gang kunt u de eigenaars hut vinden met daarin een Frans bed, een royale hoeveelheid ruimte en een ensuite badkamer.


‘Xanado’, het perfecte jacht voor grotere reizen met de ruimte om de hele familie of vriendengroep mee aan boord te nemen.

Hoofd specificaties

Model:52 Heritage Europa
LOA (m):14.99 m
Breedte (m):4.70 m
Diepgang (m):1.5 m
Jaar:1999
Romp materiaal:Polyester
Hutten:3
Bedden:4
Aantal hoofdmotor(en):2
Vermogen hoofdmotor(en) (pk):450
Merk hoofdmotor(en):Cummins
Prijs:€ 459.000

Algemeen

Naam :Xanado
Brandstoftank (Liter en materiaal) :4700
Drinkwater tank (Liter en materiaal):1800
Maximumsnelheid (Kn):15

Accommodatie

Eenpersoonsbed:3
Tweepersoonsbed:2x
Hutten:3
Toiletten :2
Combi oven/magnetron:AEG

Machinerie

Motoruren motor 1:1190
Motoruren motor 2:1190

Uitrusting

Anker:1x elektrisch ankerlier
Buiten douche:Aanwezig

Foto's

Interesse?

*
*

Lees onze voorwaarden: Cookies en Privacy

Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.