Omschrijving

Grand Banks 41 EU - Met een breedte van 4,77 meter en een geweldig uitzicht vanaf het roer en het hele hoofddek, voelt de 41EU meer open en expansiever aan dan andere boten van deze omvang. Omdat het een Europa-model is, heeft dit het voordeel dat het een groot achterdek heeft, dat u geweldige leefruimte biedt tijdens zowel zonnige dagen als regenachtige dagen.


Met 2x 425 pk dieselmotoren gekoppeld aan het Zeus pod-systeem, kan de 41 Heritage EU topsnelheden tot 24 knopen halen. Tegelijkertijd cruist de 41EU met een opmerkelijk laag brandstofverbruik van 17 knopen.


Prestaties en technologie zijn niet de enige hoogtepunten van de nieuwe 41 Heritage EU. Het interieur is even indrukwekkend. Omdat pod-drives aanzienlijk minder ruimte nodig hebben dan traditionele schroefas aandrijvingen, is de bespaarde ruimte in de machinekamer te vinden in de leefruimtes. Dit is niet het enige voordeel van de pod-drives, het vermindert ook aanzienlijk meer ruis in uw leefruimte en bovenop de flybridge.


Er zijn twee hutten, één met een grote hut aan de voorkant met een kingsize bed. Aan de bakboordzijde bevindt zich een tweede hut met twee enkele bedden die kunnen worden omgebouwd tot een zeer groot bed.


De Grand Banks 41 EU heeft alles; comfort, snelheid en stijl.

Hoofd specificaties

Model:41 Europa
LOA (m):12.59 m
Breedte (m):4.77 m
Diepgang (m):1.12 m
Jaar:2008
Romp materiaal:Polyester
Hutten:2
Bedden:4
Aantal hoofdmotor(en):2
Vermogen hoofdmotor(en) (pk):425
Merk hoofdmotor(en):Cummins / Zeus pods
Prijs:(niet ingesteld)
BTW status:Betaald

Foto's

Interesse?

*
*
Over MariTeam Yachting

MariTeam Yachting is een fullservice watersportbedrijf in Noord-Nederland, dat zich met name richt op de verkoop en bemiddeling van luxe motorjachten, specifiek van de merken Grand Banks, Palm Beach, Selene en Breedendam.

MariTeam Yachting biedt het complete pakket aan diensten en ondersteuning op het gebied van jachtmanagement en neemt u alle werkzaamheden en al het regelwerk vertrouwd en vakkundig uit handen.